News

63rd Tour de Junior in 2021

The Tour de Junior organization is pleased to announce that the Tour de Junior will take place in 2021 from 26 to 31 July.

As an organization, several scenarios are taken into account regarding the corona virus.

We follow the guidelines, but above all hope that the virus will be under control by the summer of 2021.

 

Registration is open from February 1, 2021.

De 63ste Tour de Junior gaat dit jaar niet door / The 63rd The Tour de Junior is cancelled for this year

Het bestuur van Stichting Tour de Junior heeft moeten besluiten de 63ste Tour de Junior dit jaar niet te organiseren. We worden geconfronteerd met regels van de overheid in het kader van het bestrijden van het coronavirus.

Evenementen, waarvoor vergunningen verplicht zijn, zijn niet toegestaan tot 1 september 2020. Wij betreuren het dat onze wielerwedstrijd dit jaar daardoor niet door kan gaan, maar begrijpen en accepteren het besluit van de overheid.

Mededeling/statement

Mededeling:

Het bestuur van stichting Tour de Junior neemt vrijdag 24 april definitief een beslissing of dit jaar de 63ste editie van de Tour de Junior georganiseerd gaat worden.

Bestuur stichting Tour de Junior.

 

Statement:

The board of the Tour de Junior foundation will make a final decision on Friday 24 April whether the 63rd edition of the Tour de Junior will be organized this year.

Board Tour de Junior foundation.

Coronacrisis en Tour de Junior / Corona Crisis and Tour de Junior

De Coronacrisis houdt ons iedereen op dit moment aardig bezig. Het is nog onduidelijk of we, door de maatregelen van de overheid, ons wielerevenement wel door mogen laten gaan en daarnaast of het wel verstandig is om het evenement door te laten gaan zo vlak na deze crisis. Allemaal vragen waar we nu nog geen antwoord op hebben. Stichting Tour de Junior gaat van het positieve uit, achter de schermen zijn we net zoals alle jaren bezig om een nieuwe editie van de Tour de Junior te organiseren.

Start inschrijvingen Tour de Junior 2020 / start registration Tour de Junior 2020

Vanaf zaterdag 1 februari 2020 start de inschrijving voor de 63ste Tour de Junior van 20 t/m 25 juli.

From Saturday 1 February 2020 starts de registration for the 63rd Tour de Junior, the Tour de Junior will start from 20 to 25 July.

 

 

 

 

 

Datum Tour de Junior 2020 bekend / The date for the 63rd Tour de Junior is known.

De datum voor de 63steTour de Junior is bekend, de Tour de Junior gaat van start op maandag 20 juli 2020 t/m zaterdag 25 juli 2020.

De inschrijvingen gaan van start op zaterdag 1 februari 2020.

 

The date for the 63rd Tour de Junior is known, the Tour de Junior will start on Monday 20 July 2020 up and including Saturday 25 july 2020.

The registrations start on saturday 1 February 2020.

 

 

 

Slotaflevering door DorpsTV Achterveld zaterdag 27 juli 2019

De slotaflevering over de slotetappe met een uitgebreide nabeschouwing van een prachtige week Tour de Junior editie 62. Met Cathalijne Hoolwerf en Gabriël Melching die interviews doen met Hans Versteeg, Isaac Wytchard, Roel Brons (uit ons buurdorp Terschuur), Viego Tijssen, Toinne Vriezen, Bjorn Minneboo (uit ons buurdorp Leusden), Martijn Mulder, Nienke Vinke en Youp de Vos. Veel beelden uit de koers en van het parcours.

En ook een impressie van de jeugdronde op zaterdagmorgen.

Afsluiting 62e Tour de Junior 2019

Winnaars van deze fantastische Tourweek!

Alle renners, stuk voor stuk, bedankt voor jullie komst naar onze wielerweek!

We hopen dat jullie het leuk hebben gehad?!
Wij hebben in ieder geval genoten van de mooie Etappes en we hopen jullie volgend jaar weer te mogen verwelkomen!

Voor de 2e jaars Nieuwelingen en Nieuwelingen meisjes, heel veel suc6 en rijplezier in de toekomst, we blijven jullie volgen en hopen jullie later nog eens terug te zien in Achterveld!

De 62e Tour de Junior werd mede mogelijk gemaakt door:

P L O E G S P O N S O R S - S P O N S O R S - A D V E R T E E R D E R S - S C H E N K I N G E N

Pages